Összekeveredtek a sablonválaszok, a honvédelmi miniszter reakciójának a világon semmi köze nincs a kérdéshez

Megosztás

Vadai Ágnes megkérdezte, bezárnak-e a sportközpontok, de honvédelmi miniszterünk szerint az egyetlen megoldás a béke. Ezúttal sem maradhatott el a minden problémáért a baloldal hibáztatása.

Azért a miniszteri válasz kedvenc része, “ha a baloldalon múlt volna, akkor a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók szintén a magyar embereket terhelnék.” Kedves Fidesz-szavazók! Önök is úgy látják, hogy a jelenlegi problémák, ezek szerint NEM érintik a magyar embereket? Mintha nem egy országban élnénk…

A túlélésre játszanak a sportpályák, sportközpontok üzemeltetői a rezsiárak növekedése és az infláció miatt. Sokan attól tartanak, hogy miközben a drámaian emelkedő rezsit kell kitermelniük, ha árat emelnek, a vendégek is elmaradnak, így még kevesebb bevételük lesz.

Hasonló problémára hívta fel a honvédelmi miniszter figyelmét Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője, aki azt kérdezte Szalay-Bobrovniczky Kristóftól, be fognak-e zárni a magas energiaköltségek miatt a sportlétesítmények.

Íme a miniszteri válasz változtatás nélkül:

Mivel annyira jól sikerült, hogy mi sem tudnánk belőle részleteket idézni, inkább lehozzuk változtatás nélkül:

„A baloldal volt az, amely a kezdetektől fogva ellenezte a magyar családokat segítő rezsicsökkentés bevezetését, álhírekkel próbálták megrendíteni a lakosság rezsicsökkentésbe vetett bizalmát. Továbbá, ha a baloldalon múlt volna, akkor a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók szintén a magyar embereket terhelnék. Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók gazdasági válságot, háborús inflációt, áremelkedést és bizonytalanságot okoznak egész Európában. A Kormány álláspontja szerint az egyetlen megoldás a béke.” (via Hvg)

Apró megjegyzés: az eddigi brüsszeli szankciókat a Fidesz EP-képviselői csonk nélkül fogadták el, tehát ők is “bűnösök”. Saját szakállukra cselekedtek volna? Nehéz elhinni Orbán autokratikus rendszerében. Ez mindig jusson eszünkbe, amikor a brüsszeli borzalmas szankciókról beszélünk…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek